vadaszatilehetoseg1.jpg Vadkilövési napok szeptemberben
2018. szeptember 09

2018. szeptember 10-30. Délután 15.00 óra és reggel 07.00 óra közötti időszakban   Az Önkormányzat szervezésében, fegyvertartási és vadászati engedéllyel rendelkező vadászok segítségével a lakott területen tapasztalható vadkárok megakadályozása érdekében vadkárelhárító fegyveres vadászat lesz. Kérjük, hogy ebben az időpontban, az alábbi területeken lehetőség szerint fokozott figyelemmel tartózkodjanak!
viz.JPG TÁJÉKOZTATÓ VÍZKORLÁTOZÁS FELOLDÁSÁRÓL
2018. szeptember 03

Szeptember 3-tól megszűnik a vízkorlátozás
gyerekorvos_legkisebb.JPG Változások a gyermekorvosi rendelésben
2018. augusztus 28

Tisztelt Szülők! Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy lehetőséget kaptunk a gyermekrendelő átköltöztetésére! Holnaptól egy hétig még a nyári rendelési időben, de már a védőnői váróban és a tanácsadóban várjuk kisbetegeinket. Szeptember elsejétől - az alábbiak szerint - változik a rendelési idő is:
egyenlobanasmodhatosag.jpg Az egyenlő bánásmód mindenkit megillet
2018. augusztus 22

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Pest megyei referensének szeptemberi ügyfélfogadási rendje
rezsicsokkentes.JPG Téli rezsicsökkentés
2018. augusztus 22

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány 1364/2018. (VII.27.) határozata értelmében a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült, a vezetékes gáz-vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot (pl. fával való fűtés) felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.
vizmuvek.JPG SÜRGŐS!!! Vízkorlátozás bevezetése
2018. augusztus 22

Az elmúlt időszak időjárása, a Duna rendkívül alacsony vízszintje a dunabogdányi víztermelés mennyiségére kedvezőtlen hatással volt. Az egyik csőkút vízhozama szinte nullára redukálódott, a jelenlegi vízállásnál jelentősen csökken a település ellátásának biztonsága (összefoglaló jelentés mellékletben), ami sürgős intézkedést igényel. A fentiek alapján kérjük a településen a vízkorlátozás mielőbbi bevezetését.  
Heinek_Ottó_2006.jpg Elhunyt Heinek Ottó
2018. augusztus 22

Dunabogdány Község Önkormányzata és a dunabogdányi Német Nemzetiségi Önkormányzat mély megrendüléssel tudatja, hogy a Heinek Ottó, a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatának elnöke augusztus 20-án, hosszan tartó súlyos betegségben elhunyt. Emlékét kegyelettel megőrizzük. Nyugodjék békében!