FKF.JPG Tájékoztatás hulladékszállítással kapcsolatban
2018. június 20

Az FKF tájékoztatása szerint 2018. június 20-án (szerdán) a zöldhulladék begyűjtése váratlanul felmerült problémák miatt elmarad, ezt legkésőbb szombatig pótolják. A kellemetlenségért elnézést kérnek. Dunabogdány Község Önkormányzata
rendtrend.jpg A biztonságos fürdőzés szabályai
2018. június 20

A szabadvizeken való tartózkodás szabályai mindenkire vonatkoznak, melyeket nagyon fontos betartani, hiszen élettani, egészségügyi és jogi következményei is lehetnek.
rendtrend2vakacio.jpg Kezdődik a vakáció! – bűnmegelőzési tanácsok a nyárra
2018. június 19

A nyári vakáció nemcsak az örömöt, gyakorta a túlzott felszabadultságot is jelenti, főleg az arra „fogékony” gyermekeknek. A táboroztatások mellett alakulhat úgy, hogy gyermekünk felügyeletét nem tudjuk a biztonságos falak között megoldani, így a szabadban töltött szabadság érzése során csemeténk figyelmetlenebbé, könnyelműbbé válhat. A statisztikák szerint az iskolai szünidőben, s főként nyáron ugrásszerűen megemelkedik a gyermekkori balesetek száma.
vadkiloves.jpg Vadkilövés június 11-24-ig
2018. június 13

Délután 15.00 óra és reggel 07.00 óra közötti időszakban
elmarad a dunaatuszas.jpg Elmarad a Duna-átúszás
2018. június 13

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK, LEENDŐ ÚSZÓK ! SAJNÁLATTAL KÖZÖLJÜK A 2018-AS DUNA ÁTÚSZÁS TECHNIKAI OKOK MIATT ELMARAD.
diakkicsi2.jpg Nyári diákmunka-lehetőség
2018. június 05

16-25 év közötti fiatalok figyelem!
orvosirendelo.jpg Megkezdődött az orvosi rendelő felújítása
2018. június 04

Megkezdődött az Orvosi rendel felújítása Dunabogdányban. A fogorvosi rendelés június 17-ig szünetel, a házirvosok és a gyermekorvos a rendelőben elhelyezett, Dunabogdány Község Honlapján és a Bogdányi Híradóban megjelent rendelési idő szerint rendelnek.
lomtalanítás.jpg Lomtalanítás!
2018. május 02

Lomtalanítás és veszélyes hulladék begyűjtés lesz május 4-én, május 5-én pedig a Hajó utcai buszfordulónál lerakott elektronikai hulladékot szállítja el a szolgáltató