Forgalommal kapcsolatos közvéleménykutatás

2020. július 22 - Kategória: Hírek
20190422_hirek_forgalmirendvaltozas.jpg

Tisztelt Bogdányiak!

Sokszor volt téma a település közlekedése, voltak észrevételek egyirányúsításra, lezárásra, forgalmi korlátozásokra. Elsődlegesen az elmúlt években megnövekedett gépkocsiszám vezetett oda, hogy az önkormányzat megbízásából szakemberek megvizsgálták falunk közlekedési szokásait és javaslatokat tettek le az asztalra.

A javaslatok észrevételezésében kérném az Önök véleményét! Kérem, segítsék az önkormányzat és a képviselő-testület munkáját, hogy az optimális megoldás születhessen meg. Kérem, szíveskedjenek építő jellegű hozzászólásaikat megküldeni, ami segít kialakítani a végleges elképzelést.

Arra kérném Önöket, hogy észrevételeiket juttassák el az önkormányzat közösségi oldalán (kizárólag az eredeti poszt alatt megjelenő véleményeket tudjuk követni és figyelembe venni), emailen (info@dunabogdany.hu) és postán (leadható személyesen polgármesteri hivatalban vagy postai úton 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u 76).

Az észrevételeket 2020. augusztus 31-ig várjuk!

Köszönettel:

Schuszter Gergely

polgármester

A javaslathoz készült szöveges dokumentum és javaslati térkép megtalálhatók itt, valamint az önkormányzat facebook oldalán, a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján.

Kérem, ezeket tanulmányozzák át!

HJ Dbogdány 200720.pdf

HJ forgrend mai.pdf

HJ feldolg távozók.pdf

HJ egyirányú javaslat.pdf

HJ feldolg érkezők.pdf