XIV. dunabogdányi borverseny és svábbál

2020. január 23 - Kategória: Hírek

szőlőbor2.jpg

2020. február 15. szombat, Művelődési Ház

bh_2020_borverseny.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XIV. DUNABOGDÁNYI BORVERSENY /WEINWETTBEWERB/

2020. FEBRUÉR 15. • SZOMBAT • 18 ÓRA

Belépődíj: 3500 Ft, mely hagyományosan tartalmaz egy vacsorát, desszertet, borfogyasztást, valamint részvételt a hajnalig tartó svábbálban, zenél a Szomorer Jungs. Helyszín: Művelődési Ház

Nevezési kiírás

Borversenyünkön az alábbi kategóriákban nevezhetnek saját készítésű borral: Fajtatiszta (vörös, fehér, rosé), Vegyes (vörös, fehér, rosé). Külön felhívjuk a figyelmet, hogy a versenyen direkt termő szőlőből (noah, othello, concord, delaware, stb.) készült borok is részt vehetnek és külön kategóriában díjazottak lehetnek!

A nevezés feltétele 2 db, dugóval lezárt 7,5 dl-es üveg bor leadása. Kérjük az üvegre kizárólag a borfajta megnevezését és az évjáratot írja rá! A leadáskor minden palackot az azonosításhoz szükséges kóddal látunk el. A leadás 2020. február 14-én (pénteken), 18 órától 20 óráig történik a Művelődési Házban. Nevezési díj boronként 500 Ft. A borokat szakértő zsűri értékeli. Eredményhirdetésre február 15-én, szombaton kerül sor a nagyközönség előtt.

Kolbászversenyt is hirdetünk

Az indulás feltétele: minta leadása február 14-én, pénteken 18 órától 20 óráig a Művelődési Házban, NEVEZÉSI DÍJ NINCS. A zsűri értékelése után eredményhirdetés február 15-én a nagyközönség előtt.

Jelentkezés asztalfoglalással:

 a Művelődési Házban, Liebhardt András +36 30 472 97 33

Információ a rendezvényről:

Vogel Norbert +36 30 836 15 26

Minden nevező ajándékot és oklevelet kap. A versenyen nem csak helyi gazdák borai vehetnek részt, tehát érdemes már most tovább adni az információt minden ismerősnek.

Felhívjuk minden tisztelt érdeklődő figyelmét, hogy a fokozott érdeklődésre való tekintettel a rendezvényre a jelentkezést kizárólag a támogatói részvételi jegy előzetes megváltása esetén tudjuk elfogadni. A terem befogadóképessége véges, ezért a jegyváltás sorrendjét figyelembe véve rögzítjük a részvételi szándékot. Bort természetesen az is nevezhet, aki személyesen nem tud részt venni az eseményen. Megértésüket köszönjük. Reméljük, hogy idén is teltház mellett, vidáman tölthetjük az egyik utolsó farsangi hétvégét.

 

Német Nemzetiségi Önkormányzat