A szemétszállítási számlák befizetésével kapcsolatos információk

2019. március 19 - Kategória: Hírek

nhkv-logo.jpg

 

Tájékoztató a szemétdíj számlázásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket arról, miszerint a Dunabogdány tekintetében elmaradt 2017-2018. évi hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos számlák kiállításáról, valamint kézbesítéséről az NHKV Zrt. gondoskodott, mely eredményeként 2018. március 18-tól a számlák postázása ütemezetten megvalósul, várhatóan április végéig kiküldésre kerülhet minden számla egészen 2018. december 31-i teljesítésig.
Sajnálatosan a két cég adatátadásának időbeli elhúzódása, valamint jelen pillanatban is részben fennálló technikai nehézségek okán még mindig előfordulhatnak helytelenül legenerált és ügyfeleknek kézbesített számlák. Természetesen Társaságaink mindent elkövetnek a még mindig fennálló anomáliák minél előbbi javítása és megfelelő kezelése érdekében, mely idejére az ügyfelek szíves türelmét kérjük.
Az NHKV Zrt. több számla egyidejű kézbesítése esetén részletfizetést biztosít az ügyfelek részére, mely igényt az NHKV Zrt-nél kell minden ügyfélnek kezdeményeznie. Erre vonatkozó információk megtalálhatók a https://nhkv.hu/ugyfelszolgalat/fizetes-egyenleg-reszletfizetes/ weboldalon. Az NHKV részletfizetéssel kapcsolatos tájékoztatóját jelen közlemény mellékleteként is közzétesszük.

Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt.
Agglomerációs Iroda

nhkv_tájékoztató.pdf