Az új körzeti megbízott bemutatkozása

2018. február 16 - Kategória: Hírek
karasz_adam_szerkesztettfoto.JPG2018. február 1-től Kárász Ádám személyében új körzeti megbízottja van Dunabogdánynak. Bemutatkozását az alábbiakban olvashatják:

Kárász Ádám r. főtörzsőrmester vagyok, 34 éves. Középiskolai tanulmányaimat befejezve, különböző területen dolgoztam, míg 2011-ben fel nem szereltem a Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Szentendre Rendőrkapitánysághoz.

A Szentedre Rendőrkapitányság Pomáz Rendőrőrs területén kezdtem szakmai pályafutásomat, mint Közrendvédelmi járőr 2014 decemberéig, azt követően a Szentendre Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, mint nyomozó teljesítettem szolgálatot.

A Bűnügyi Osztályon többnyire betöréses lopással kapcsolatos büntetőeljárásokkal és különböző kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények felderítésében vettem részt.

2018. 02. 01-vel kerültem áthelyezésre a Szentendre Rendőrkapitányság Visegrád Rendőrőrs állományába, ahol Kapitányságvezető úr megbízott a Körzeti Megbízotti feladatok ellátásával Dunabogdány településen.

Szabadidőmben sportolok, tekintettel arra, hogy 20 évig voltam igazolt sportoló különböző kézilabda egyesületeknél.

Dunabogdány településén szeretném a különböző vagyon elleni bűncselekmények (lakásbetörések, lopások), továbbá a lakosság biztonságérzetét sértő - közterületeken megvalósuló - szabálysértések és bűncselekmények megelőzését előtérbe helyezni, valamint a közlekedési szabálysértőkel szemben hatékonyan fellépni.

A +36-70-400-70-79-es telefonszámon a lakosság rendelkezésére állok, de szeretném kiemelni, hogy az azonnali rendőri segítséget igénylő esetekben a 112-es Központi Segélyhívó számon tegyék meg bejelentésüket.