XII. Dunabogdányi Borverseny

2018. január 20 - Kategória: Hírek
borverseny_kiskep.JPGBorverseny és hajnalig tartó svábbál 2018. február 3-án, szombaton 18 órától. A jó hangulatról a Werischwarer Burschen zenekar gondoskodik. Jelentkezés asztalfoglalással Liebhardt András művelődési ház igazgatónál a 06-30-472-9733-as telefonszámon. A borversenyre a nevezést február 2-án, pénteken 18 és 20 óra között lehet leadni. A nevezők 2 üveg bort hozzanak magukkal. Idán is lesz kolbászverseny. A feltételeket a "tovább" gombra kattintva lehet megtalálni, illetve a Bogdányi Híradóban.

XII. DUNABOGDÁNYI BORVERSENY /WEINWETTBEWERB/
2018. FEBRUÁR 3. • SZOMBAT • 18 ÓRA, Helyszín: Művelődési Ház


Belépődíj: 3000 Ft, mely hagyományosan tartalmaz egy vacsorát, borfogyasztást, valamint részvételt a hajnalig tartó svábbálban, zenél a Werischwarer Burschen.

Nevezési kiírás
Borversenyünkön az alábbi kategóriákban nevezhetnek saját készítésű borral:

  1. Fajtatiszta (vörös, fehér, rosé),
  2. Vegyes (vörös, fehér, rosé).

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy a versenyen direkt termő szőlőből (noah, othello, concord, delaware, stb.) készült borok is részt vehetnek és külön kategóriában díjazottak lehetnek!

A nevezés feltétele 2 db, dugóval lezárt 7,5 dl-es üveg bor leadása. Kérjük az üvegre kizárólag a borfajta megnevezését és az évjáratot írja rá! A leadáskor minden palackot az azonosításhoz szükséges kóddal látunk el.

A leadás 2018. február 2-án (pénteken), 18 órától 20 óráig történik a Művelődési Házban.

Nevezési díj boronként 500 Ft.

A borokat 3 tagú szakértő zsűri értékeli. Eredményhirdetésre február 3-án, szombaton kerül sor a nagyközönség előtt.


Kolbászversenyt is hirdetünk
Az indulás feltétele: minta leadása február 2-án, pénteken 18 órától 20 óráig a Művelődési Házban, nevezési díj nincs. A zsűri értékelése után eredményhirdetés február 3-án a nagyközönség előtt.

Jelentkezés asztalfoglalással:
a Művelődési Házban, Liebhardt András +36 (30) 472 97 33

Német Nemzetiségi Önkormányzat