Illegális hulladékfelszámolás a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával

2013. január 17 - Kategória: Pályázatok
fakult.jpgA Fiatalok a Kultúráért Egyesület pályázati támogatásban részesült a Vidékfejlesztési Minisztériumtól illegális hulladékfelszámolás céljából.

Az Egyesület 2011. júniusában pályázott a Dunabogdány, 0165/6 hrsz számú ingatlanon található hulladék eltakarítására, felszámolására. A felhalmozódott hulladék mennyiségének elszállítása az önkéntesek bevonása mellett gépi erőt és szállítást is igényel. Előzetes számítások szerint a lakosság által idehordott szemét mennyisége 600 m3. A Vidékfejlesztési Minisztériumtól 1.987.500 Ft támogatásban részesült az Egyesület.
Örömünkre szolgál, hogy a Fakult Egyesület támogatást kapott ezen a pályázaton, és megvalósíthatja környezetvédelmi céljait. Honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot a projekt előrehaladásáról és mutatjuk be a megtisztított területet.

A tervek szerint a projektet 2012. májusában-júniusában kezdjük el, a várható befejezés: 2012. október. A hulladékfelszámoláshoz kapcsolódóan meghirdetünk az Egyesület és más önkéntesek részére is szemétgyűjtést. Erről szórólapokon és emailen keresztül tájékoztatjuk a nyilvánosságot.

További információk:

palyazati_adatlap.pdf
támogatási szerződés.pdf
támogatásról szóló értesítés.pdf
sajtóközlemény.pdf
plakát.pdf
szórólap.pdf
szemétszedés.pdf
tábla és sorompó.pdfVidékfejlesztési MinisztériumA projekt a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával valósult meg.